Team

Stichting Groev is opgericht door Levi Westra & Thijs Mijnster. De twee vrienden kennen elkaar van hun opleiding aan het conservatorium. Muziek maken is hun superhobby! Muziek vinden zij het leukst wanneer ze dit met anderen kunnen delen. Vanuit dit idee ontstond Groev.

Stichting Groev biedt een omgeving waar muziekliefhebbers met een verstandelijke beperking samen muziek kunnen maken en beleven. De deelnemers worden begeleid door professionele muziekdocenten met een hart voor zorg. Door de brede kennis over muziek en de doelgroep wordt iedere deelnemer tijdens de lessen op zijn of haar niveau muzikaal uitgedaagd.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.