De Groev Birds Band

De Groev Birds Band is de wekelijkse muziekmiddag voor tieners met een verstandelijke beperking! Elke woensdagmiddag komt de Groev Birds Band samen om op muziekinstrumenten te leren spelen en samen muziek te maken als een echte band. De deelnemers worden opgehaald uit school door Groev, gaan samen lunchen, en volgen een muzikaal programma onder begeleiding van een professionele muziekdocent. Natuurlijk is er ook tijd om te chillen met alle Groev vrienden!

Stichting Groev maakt muziekles volgen mogelijk door de combinatie te maken tussen muziekonderwijs en groepsbegeleiding met vervoer zoals bedoeld in de WLZ. De deelnemers worden tijdens de middag begeleid door enthousiaste begeleiders en professionele muziekdocenten. Hierdoor heeft u als ouder geen zorgen over de opvang van u dochter of zoon en kan Groev zeer voordelig muzieklessen aanbieden. Boven alles zorgt de combinatie ervoor dat de deelnemers, naast een toffe muziekles, ook een hele leuke middag beleven waarbij samen optrekken centraal staat.

De Groev Birds Band vindt elke week plaats in de Groev Studio in Rotterdam. De middag begint direct na schooltijd en de deelnemers kunnen om 17:00 uur weer opgehaald worden nabij treinstation Rotterdam Noord.

Enthousiast? Kom eens kijken!

Voor wie: leerlingen op het VSO van 12-18
Wanneer: elke woensdag (met uitzondering van de schoolvakanties)
Hoe laat: 13:30 – 17:00
Vervoer: in overleg
Financiën: Begeleiding & vervoer uit PGB, eigen bijdrage muzieklessen €300 per jaar

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.