De BEATBOUWERS

De leukste muziekworkshop, maar dan buiten!

‘De BEATBOUWERS’ is een interactief programma op locatie waarbij leerlingen/deelnemers spelenderwijs muziek maken. Samen muziek maken is de allerleukste manier van teambuilding & groepsvorming. De perfecte start of afsluiting van het schooljaar!

Tijdens een workshop van 1 of 2 uur maken de deelnemers coronaproof als groep muziek op de mobiele BEATBOUWERS installatie. Dit kan plaatsvinden op het schoolplein, in de gymzaal of in een andere grote ruimte. De interactieve workshop staat voor een ochtend of middag vol met muziek, beweging, samenwerken, ontdekken en plezier!

De BEATBOUWERS workshop is geschikt voor 6-30 leerlingen. De workshop maakt geluid, maar houdt rekening met de omgeving. Tijdens de workshop wordt er rekening gehouden met de maatregelen omtrent het coronavirus. De BEATBOUWERS workshop is er in twee varianten, of kan door de school zelf in gevuld worden.

Onder de foto lees je meer over deze workshops!

De BEATBOUWERS XL – workshop van twee uur (15 minuten pauze inbegrepen)

De groep volgt een interactieve muziek workshop waarin wordt bewogen, gespeeld en boven alles veel plezier wordt gemaakt! 

  • De workshop duurt twee keer een uur, onderbroken door een pauze van 15 minuten.
  • Voor deze workshop is een grote ruimte nodig, zoals het schoolplein, de kantine of de gymzaal. 
  • De BEATBOUWERS XL is beschikbaar in heel Nederland.
  • De prijs is afhankelijk van de locatie, het aantal leerlingen en het aantal workshops op een dag. Vraag uw op maat gemaakte offerte aan!

De snelle BEATBOUWERS – workshop van een uur

De groep volgt een supermuzikale workshop waarbij ritme centraal staan. Binnen een uur tijd leren de deelnemers op verschillende instrumenten spelen en studeren zij een te gek speelstuk in. 

  • Deze workshop is geschikt voor één of twee klassen. 
  • De workshop kan plaatsvinden op het schoolplein of in de gymzaal, of gewoon in het klaslokaal. 
  • Tijdens de workshop wordt er rekening gehouden met de maatregelen omtrent het coronavirus. 
  • De snelle BEATBOUWERS is beschikbaar in heel Nederland.
  • De prijs is afhankelijk van de locatie, het aantal leerlingen en het aantal workshops op een dag. Vraag uw op maat gemaakte offerte aan!

De custom BEATBOUWERS – workshop op maat. 

De BEATBOUWERS workshop is naar wens in te vullen. Is het voor uw school handig als de workshop langer of korter duurt, wilt u naar een specifiek doel werken of zijn andere wensen? Laat het ons weten!

Past een andere workshop beter bij uw school?

Groev heeft ook andere leuke muzikale workshops om met een klas te volgen. Denk bijvoorbeeld aan de workshop Band in een dag, waarbij de leerlingen in één ochtend echte muzikanten worden. Of de workshop Cajon, waarbij de leerlingen leren spelen op dit veelzijdige ritmische Zuid-Amerikaanse instrument. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.